Bøger

I sine bøger bruger Sofie Münster en blanding af den nyeste forskning og praksisnære eksempler til at vise, hvordan børnenes karakterdannelse udvikles gennem tydelig opdragelse og nære relationer mellem voksen og barn 

Den bedste start på livet

– hvordan du knytter de stærkeste bånd til dit barn med tilknytningsbaseret opdragelse

Af Sofie Münster

Intet har så afgørende betydning for børns udvikling og trivsel som den følelsesmæssige tilknytning til deres forældre. I Den bedste start på livet introducerer Sofie Münster som den første i Danmark den tilknytningsbaserede opdragelse. Gennem massevis af eksempler viser hun, hvordan vi forældre kan sætte grænser og møde vores små børns følelser på en måde, der skaber plads til både os og dem.

Kærlighed er ikke nok

Af Sofie Münster

Denne bog af Sofie Münster giver for første gang et indblik i den nyeste viden om, hvordan forældre kan blive de bedste opdragere, og derved ruste deres børn til at have selvtillid og have det godt med de andre børn i børnehaven, skolen og resten af livet. Studier viser nemlig, at rustet børn bedre møder modtand, og de er ligeledes gladere, vurderer deres liv mere positivt og har stærkere relationer ind i voksenlivet. 

Klog er noget, man øver sig på

Af Sofie Münster

Alle forældre ønsker for deres børn, at de får succes, både i livet og i skolen. Lykkedes dette, skal man være opmærksom på nogle ting. Dem kan du læse mere om i denne bog. "Klog er noget, man øver sig på" handler om, hvordan man håndterer ens børn, når de møder modstand og modgang. For hvad gør man egentlig når ens børn er usikre og koncentrerede eller opgavende? Hvordan sikrer man, at ens børn får succes? 

Kontakt & booking

Til højre kan du oprette en forespørgsel, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et foredrag med Sofie Münster. Du får lynhurtigt svar! 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.