Bøger

I sine bøger bruger Sofie Münster en blanding af den nyeste forskning og praksisnære eksempler til at vise, hvordan børnenes karakterdannelse udvikles gennem tydelig opdragelse og nære relationer mellem voksen og barn 

Kærlighed er ikke nok

Af Sofie Münster

Denne bog af Sofie Münster giver for første gang et indblik i den nyeste viden om, hvordan forældre kan blive de bedste opdragere, og derved ruste deres børn til at have selvtillid og have det godt med de andre børn i børnehaven, skolen og resten af livet. Studier viser nemlig, at rustet børn bedre møder modtand, og de er ligeledes gladere, vurderer deres liv mere positivt og har stærkere relationer ind i voksenlivet. 

Klog er noget, man øver sig på

Af Sofie Münster

Alle forældre ønsker for deres børn, at de får succes, både i livet og i skolen. Lykkedes dette, skal man være opmærksom på nogle ting. Dem kan du læse mere om i denne bog. "Klog er noget, man øver sig på" handler om, hvordan man håndterer ens børn, når de møder modstand og modgang. For hvad gør man egentlig når ens børn er usikre og koncentrerede eller opgavende? Hvordan sikrer man, at ens børn får succes? 

Kontakt & booking

Til højre kan du oprette en forespørgsel, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et foredrag med Sofie Münster. Du får lynhurtigt svar! 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.