Sofie Münster

Børne-, forældreekspert og forfatter

Sofie Münster er fast børne- og forældreekspert på Go Morgen Danmark og forfatter til to bestsellere om børn, unge og opdragelse og mere end 300 forskningsbaserede artikler. Hun er endvidere stifter af NOPA - Nordic Parenting, et online magasin og brevkasse til forældre og fagprofessionelle, der gerne vil blive klogere på børn og unges udvikling. NOPA har på sine bedste måneder flere hundredetusind læsere, og alt indhold tager afsæt i Sofies tilgang til børns udvikling, hvor fokus ligger på børns personlige egenskaber og følelsesmæssige udvikling. I 2018 blev Sofie udpeget som formand for regeringens opdragelsespanel af børne- og socialministeren.

Sofies tilgang til børn bygger på 5 grundsten: (1) Det man kan selv, skal man selv - børn skal have lov til at udforske verden på egen hånd, for de vokser af selvstændighed og ansvar. (2) Børns indsats betyder mere end deres præstationer. (3) Børn er bedst sammen, og det er altid lige så vigtigt at være en god ven som en god elev. (4) Skammekroge og stuearrest er ikke vejen frem – vi behøver ikke at skælde ud eller straffe for at træde i karakter som voksne. (5) En lang barndom er en god barndom – den frie leg og fantasi skal dyrkes, så længe som muligt.

Sofies foredrag tager udgangspunkt i ovennævnte mantra, og de kan skræddersyes til at omhandle forskellige aldersgrupper og målgrupper, enten forældre eller fagfolk, ligeså vel som indholdet kan gøres mere generelt, så forskellige målgrupper kan slås sammen.

Kontakt & booking

Til højre kan du oprette en forespørgsel, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at booke et foredrag med Sofie Münster. Du får lynhurtigt svar!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.