Sofie Münster

Børne-, forældreekspert og forfatter

Sofie Münster står bag den metode hun kalder for ”tilknytningsbaseret opdragelse”, der hjælper forældre med at opdrage deres børn på en måde, der samtidig styrker det følelsesmæssige bånd mellem dem. Sofie er også stifter af den velbesøgte portal Nordic Parenting, der tilbyder forældre artikler og viden om opdragelse, kurser og en-til-en forløb for forældre i hendes klinik i København. Derudover er hun fast børne- og forældrerådgiver på Go’ Morgen Danmark på TV 2.

Oprindeligt er Sofie uddannet kandidat i statskundskab og har efterfølgende også taget en BA-grad i psykologi fra Københavns Universitet. Derudover er hun sideløbende i gang med at specialisere sig i tilknytningsbaserede programmer for både forældre og par. I 2018 blev hun udpeget som formand for Børne- og Socialministeriets opdragelsespanel. Sofie er selv mor til tre piger.

Sofies tilgang til børn bygger på 5 grundsten: (1) Det man kan selv, skal man selv – børn skal have lov til at udforske verden på egen hånd, for de vokser af selvstændighed og ansvar. (2) Børns indsats betyder mere end deres præstationer. (3) Børn er bedst sammen, og det er altid lige så vigtigt at være en god ven som en god elev. (4) Skammekroge og stuearrest er ikke vejen frem – vi behøver ikke at skælde ud eller straffe for at træde i karakter som voksne. (5) En lang barndom er en god barndom – den frie leg og fantasi skal dyrkes, så længe som muligt.

Sofies foredrag kan skræddersyes til at omhandle forskellige aldersgrupper og målgrupper, enten forældre eller fagfolk, ligeså vel som indholdet kan gøres mere generelt, så forskellige målgrupper kan slås sammen.

Kontakt & booking

Til højre kan du oprette en forespørgsel, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at booke et foredrag med Sofie Münster. Du får lynhurtigt svar!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.